O nama

Gi-Ni doo Tim

Sa velikim zadovoljstvom možemo da konstatujemo da i početkom četvrte decenije našeg postojanja veliki deo uspeha naše kompanije dugujemo kupcima, našim partnerima, koji prepoznaju važnost u kvalitetu robe i usluga, kao i odanosti i fleksibilnosti u našem odnosu prema njima.

Ponosimo se našim dosadašnjim angažmanom i uticajem na razvoj tržišta kompozitnih materijala na ovim prostorima. Poslujemo u skladu sa najsavremenijim svetskim standardima jer i dalje želimo da budemo lokomotiva koja će uvesti inovacije postavljajući nove, više standarde kvaliteta, znaja i informisanosti koji nas i razlikuju od drugih. Danas je asortiman naših usluga i proizvoda jako širok i trudimo se da pokrijemo sve aspekte u sferi primene kompozitnih materijala. Zato Vas iskreno ohrabrujemo da zajedno pronađemo i ispitamo mogućnosti početka, nastavka ili unapređenja saradnje.

Gi-Ni D.O.O. jako vrednuje vaše poslovanje i iskreno se nadamo da ćemo opravdati poverenje koje nam ukazujete, jer se naša Gi-Ni porodica ponosi odgovornošću, profesionalizmom, i sposobnošću da prepozna i zadovolji vaše potrebe koje se konstantno menjaju.

Sve vaše pohvale, kao i kritike, će nas dalje motivisati i usresrediti na unaapređenje saradnje i poslovanje na obostano zadovoljstvo.

Iskreno Vaš,
Gi-Ni doo Tim