OPREMA

OPREMA

U nameri da upotpunimo asortiman koji se koristi u preradi poliestera, nudimo i kompletnu opremu za ovu industriju. Kod nas se mogu naći sva potrebna pomagala, počev od dozimetara za katalizatore, valjaka, ili jastučića za poliranje, do velikih sistema poput želkot pištolja ili čoper sistema za nanošenje smole. U mogućnosti smo da, u saradnji sa našim stranim dobavljačima odgovorimo svim vašim zahtevima u vezi sa opremom u preradi poliestera.

Specijalni sistemi

U kooperaciji sa našim poslovnim partnerom MVP (Magnum Venus Plastech), SAD, a na zadovoljstvo velikog broja kupaca kao i nas samih, u mogućnosti smo da ponudimo asortiman velikih sistema koji se koriste za nanošenje smole, želkota, i konca sa internim ili eksternim mešanjem, kao i sisteme za infuziju, LRTM, za nanošenje adheziva, poliure, poliuretana i mnogih drugih specijalnih sistema. Za posebne potrebe kontaktirajte nas radi pronalaženje pravog rešenja za vašu proizvodnju.

Sistem za nanošenje želkota ……………………………………PDF
Sistem za nanošenje smole i konca (chopper)………………..PDF
Sistem za infuziju i RTM………………………………………….PDF
Specijalni sistemi …………………………………………………PDF
Sistem za nanošenje lepila………………………………………PDF

Aluminijumski roleri

Aluminijumski roleri nužno su sredstvo u svakoj radionici u kojoj se prerađuju sintetičke smole pre svega ručnim laminiranjem. Potražite kod nas roler željenih dimenzija i oblika koji će zadovoljiti vaše radionične potrebe.

Dozimetri

Dozimetre kao i rolere svaka radionica bi trebalo da ima, a dozimetri koji su dostupni u našoj ponudi služe za tačno odmeravanje katalizatora i ubrzivača.

Pištolji za želkotiranje

Pištolji za želkotiranje, jednostavni za rukovanje odlično su rešenje za pravilno i ravnomerno nanošenje želkota.